vlavi Ucenic
| Subiect: Aveţi vreun hobby? Dum Feb 26, 2012 5:07 am | |
| Hobby-urile sunt activităţile care par că nu ne obosesc niciodată. Sunt acele activităţi care altora le par pierdere de timp iar ţie îţi umplu sufletul de plăcere.. Fie că e vorba de muzică, de pictură, de machete, de un sport, de astronomie, de fotografie sau de cu totul alte lucruri, până la colecţionarea a tot felul de obiecte, mai mult sau mai puţin obişnuite, cei care au un hobby şi-ar dedica, de s-ar putea, tot timpul plăcerii lor care uneori devine obsesivă. E bine să ai un hobby? Se spune că DA, pentru că te detensionează, te face să uiţi aspectele neplăcute ale zilei, ale perioadei sau ale vieţii tale, îţi oferă posibilitatea să fugi un pic din rutina zilnică, iar în schimb îţi oferă energie, buna dispoziţie şi bucurie. În plus, este un excelent remediu împotriva plictiselii. Un hobby este pasiunea ta, plăcerea ta, ceva ce te caracterizează pe tine, care spune ceva despre tine şi care îţi este specific ţie, indiferent de cei din jur. Un hobby te ajută să-ţi dezvolţi creativitatea şi îndemanarea. Voi, dragii mei, aveţi un hobby? Eu iubesc să fac tot felul de chestii care implică migăleală. Vă arăt doar un exemplu al abilităţilor mele.
| |
|