Pamico Ucenic
| Subiect: Un fost rugbist heterosexual s-a trezit din comă homosexual şi s-a făcut coafeză Mier Noi 09, 2011 1:48 am | |
| Un fost rugbist heterosexual s-a trezit din comă homosexual şi s-a făcut coafezăChris Birch a fost rugbist într-o echipă din Ţara Galilor. A suferit, însă, un accident dur la antrenamente, soldat cu fractură de gât şi infract miocardic. A scăpat cu viaţă, însă, când s-a trezit din comă, era cu totul alt om. „M-am trezit homosexual. Poate suna ciudat, dar când am devenit conştient, mă simţeam cu totul diferit. Pur şi simplu, nu mai eram interesat de femei”, a povestit Birch, pentru Wales News Service, citat de Daily Mail. El susţine că nu era deloc interesat de bărbaţi înainte de accident şi nu avusese nicio aventură cu vreun partener de acelaşi sex. Era logodit cu o fată frumoasă, dar a rupt logodna şi s-a cuplat cu un tânăr de 19 ani (Birch are 26 de ani). „Trebuie să fiu sincer în privinţa sentimentelor mele”, constată Chris Birch. Nu doar preferinţele sexuale ale lui Birch s-au schimbat după accident. El a ajuns să urască sportul şi, evident, s-a lăsat de rugby. Evident, şi-a schimbat şi cercul de prieteni. Înainte de accident, ieşea regulat cu coechipierii la „o bere”, însă acum şi asta e de domeniul trecutului. În schimb, s-a făcut... coafeză (sau hair-stilist, cum se mai spune acum). În plus, a făcut cură de slăbire şi, dintr-un adevărat „buldozer”, a ajuns să fie ca „tras prin inel”. Şi-a schimbat şi frizura şi este aproape de nerecunoscut. Conform Asociaţiei Infarctului Miocardic din Marea Britanie, în timpul recuperării medicale succesive unui infarct, în creier se fac noi conexiuni neurale, care pot provoca modificări de personalitate şi pot scoate la iveală abilităţi nebănuite înainte, precum vorbitul unor limbi străine, modificarea accentului, pictatul etc.sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|