HERA.myforum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HERA.myforum

Forum dedicat petrecerii timpului liber si socializarii

Bine ai venit!AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL”

In jos 
AutorMesaj
Pamico
Ucenic
Ucenic

Data de inscriere : 07/04/2011

ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL” Empty
MesajSubiect: ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL”   ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL” Icon_minitimeJoi Oct 13, 2011 1:29 am

ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL” la Bucurestiul Insular

ROXANA MARINESCU , una dintre marile descoperiri ale lui Bucatarescu din ultima vreme, este un personaj complex. Totodata make up artist si model neconventional, fosta campioana de tenis din generatia Ralucai Sandu si a lui Augustin Viziru, ROXY se intoarce cu un nou pictorial in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro la restaurantul Bucurestiul Insular, locul unde Bucatarescu organizeaza concerte, degustari si happeninguri culinare si marile pictoriale. Materialul este realizat de inventivul fotograf Radu C. Munteanu.

ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL” Roxana-12-300x200

Pentru acest pictorial, ROXANA MARINESCU a folosit ca principal accesoriu o katana, celebra sabie japoneza, atat de precisa si de ascutita incat poate despica si un …fulg! “M-am simtit ca Uma Thurman in filmul Kill Bill, desi eu nu am nici o polita de platit …cel mult as vrea sa-i sperii un pic pe cei care ma hartuiesc si ma ameninta cu telefoane si mesaje obscene!”.

Articolele de lenjerie intima au fost oferite de www.dinashop.ro. Machiaj realizat cu MINERAL PURE COLORS PRODUCTS-USA, importator unic AXELLE CO.

Locatie: restaurantul Bucurestiul Insular, unde Bucatarescu va face mai multe propuneri de degustare din meniul a la carte propus de chef Tatian Aldea si Mircea Poenaru, proprietarul frumoasei cladiri monument istoric din spatele Halei Traian (str. Prof. Mihail Georgescu, nr. 24) – “gusturi rafinate din vremuri apuse”.

Bucatarescu & Radu C. Munteanu, 2011. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului http://www.bucatarescu.ro/.

ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL” Roxana-01

ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL” Roxana-05

ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL” Roxana-03

sursa: bucatarescu.ro
Sus In jos

ROXANA MARINESCU joaca GOALA in “KILL BILL”
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
HERA.myforum :: Lifestyle :: Social Life - Love & Sex-
Mergi direct la: